• Fri frakt. Snabb leverans. 5 års garanti.
Beställningar innan kl 12:00 skickas samma dag.

Inför en fjällresa, där vi behövde få med mer bagage än vad vi fick plats med inne i bilen, så började vi att leta efter ett takräcke som gärna fick vara snyggt, tyst och lättinstallerat och gärna med ett pris som inte var baserat på en massa onödiga mellanhänder. Vi hittade ingen sådan leverantör i Norden vilket fick oss att inse att vi borde kunna sälja ett eget alternativ med hjälp av en takräckestillverkare någonstans i världen. Det var när vi fick kontakt med fabriken strax utanför Istanbul som vi insåg att vi precis hittat ett bra och trovärdigt alternativ till de större och dyrare varumärkena på den nordiska marknaden. 

Den familjeägda fabriken visade sig vara toppmodern med en tillverkning av tusentals takräcken årligen. Tillverkningen skedde dessutom genom noggranna processer och med rutiner som gjorde oss trygga med både produktens kvalitet och personalens arbetsmiljö. Vi importerade vår första leverans till Sverige och insåg snabbt att takräcket levde upp till alla de förväntningar som man som användare kan ha, och försäljningen tog fart. 

När vi började fråga våra kunder vad de tyckte om vårt takräcke, och om oss på Turtle Nordic, så insåg vi att vi hade träffat rätt - den nordiska marknaden var redo för en ny leverantör av takräcken som kunde leverera snabbt, till rätt pris och med riktigt kunnig support.