Om oss

Turtle Nordic är din pålitliga leverantör av högkvalitativa takräcken. Vi importerar själva våra produkter för direkt leverans från vårt lager i Örebro och erbjuder även ett brett sortiment av tillbehör såsom takboxar, cykelhållare och andra praktiska tillbehör för ditt resande och transportbehov.

Alla våra takräcken är tillverkade i anodiserad aluminium och plastdetaljerna är gjutna av ABS-plast av hög kvalitet, vilket ger hållbarhet även vid låga temperaturer. Varje bult och bricka är behandlad med ett skyddande lager av rostskydd, vilket är extra viktigt i Norden där salt används på våra vägar.

Vi på Turtle Nordic lägger stor vikt vid säkerheten för våra kunder. Därför är vi stolta över att kunna meddela att samtliga av våra takräcken och lasthållare är testade och godkända av den välrenommerade tyska organisationen TÜV. TÜV står för Technischer Überwachungsverein och är en oberoende organisation som utför stränga tester och inspektioner av takräcken för att säkerställa att de uppfyller höga kvalitets- och säkerhetskrav. För att bli TÜV-godkända måste våra takräcken och lasthållare genomgå omfattande tester och inspektioner, inklusive noggranna belastningstester och kontroller av produktens hållbarhet och säkerhet.

Som en del av Ledande Belysning AB med säte i Örebro, har vi ett e-handelslager, en fysisk butik och en montageplats för snabb och smidig montering av ditt takräcke eller takbox. Vi är stolta över att erbjuda våra kunder trygga och säkra köpupplevelser. Därför erbjuder vi 30 dagars öppet köp på alla våra lagerförda och oanvända varor.