• Fri frakt. Snabb leverans. 5 års garanti.
Beställningar innan kl 12:00 skickas samma dag.

Om oss

Inför en fjällresa, där vi behövde få med mer bagage än vad vi fick plats med inne i bilen, så började vi att leta efter ett takräcke som gärna fick vara snyggt, tyst och lättinstallerat och gärna med ett pris som inte var baserat på en massa onödiga mellanhänder. Vi hittade ingen sådan leverantör i Norden vilket fick oss att inse att vi borde kunna sälja ett eget alternativ med hjälp av en takräckestillverkare någonstans i världen. Det var när vi fick kontakt med fabriken strax utanför Istanbul som vi insåg att vi precis hittat ett bra och trovärdigt alternativ till de större och dyrare varumärkena på den nordiska marknaden. 

Den familjeägda fabriken visade sig vara toppmodern med en tillverkning av tusentals takräcken årligen. Tillverkningen skedde dessutom genom noggranna processer och med rutiner som gjorde oss trygga med både produktens kvalitet och personalens arbetsmiljö. Vi importerade vår första leverans till Sverige och insåg snabbt att takräcket levde upp till alla de förväntningar som man som användare kan ha, och försäljningen tog fart. 

När vi började fråga våra kunder vad de tyckte om vårt takräcke, och om oss på Turtle Nordic, så insåg vi att vi hade träffat rätt - den nordiska marknaden var redo för en ny leverantör av takräcken som kunde leverera snabbt, till rätt pris och med riktigt kunnig support. 

Var finns vi?

Vi på Turtle Nordic, som är en del av Ledandebelysning AB,  har vårt nordiska lager i Örebro och det är härifrån vårt team med specialister hjälper dig med ditt köp av takräckentakboxarskidhållarecykelhållaretakkorgar och andra tillbehör. När din order kommer in till oss så hanterar vi den oftast inom bara någon timme vilket gör att du nästan alltid får din order levererad inom bara någon dag. 

Varför namnet Turtle?

Vi får ofta frågor om vad namnet Turtle står för, och vad logotypen betyder. Svaret är helt enkelt att likt sköldpaddans skal sägs rymma sköldpaddans bagage, skapar vi plats för all den packning som du behöver ha med dig på resan. Logotypen är ett sköldpaddsskal och sköldpadda på engelska översätts till turtle. Enkelt va?