• Fri frakt. Snabb leverans. 5 års garanti.
Beställningar innan kl 12:00 skickas samma dag.

Takräcke och lasthållare till Renault Grand Scenic

Maximera utrymmet i din Renault Grand Scenic med våra högkvalitativa takräcken som är skräddarsydda för Renault Grand Scenic. Vi tar hänsyn till bilens specifika egenskaper för att garantera en perfekt passform och högsta kvalitet och säkerhet. Det är enkelt att hitta det rätta takräcket - välj bara din bilmodell och upptäck det perfekta takräcket för just din Renault Grand Scenic.

När du köper takräcke och lasthållare till din Renault Grand Scenic inkluderas fyra fästen, två aluminiumräcken, lås och nycklar. Dessutom skickar vi med en svensk manual för att underlätta installationen av takräcket.

Allt du behöver veta om våra takräcken till Renault Grand Scenic

Alla våra takräcken till Renault Grand Scenic är tillverkade i anodiserad aluminium och plastdetaljerna är gjutna av ABS-plast av hög kvalitet, vilket ger hållbarhet även vid låga temperaturer. Varje bult och bricka är behandlad med ett skyddande lager av rostskydd, vilket är extra viktigt i Norden där salt används på våra vägar. Läs mer om våra takräcken här.

TÜV-godkända takräcken för extra hög säkerhet

Vi på Turtle Nordic lägger stor vikt på säkerheten för våra kunder. Därför är vi stolta över att kunna meddela att samtliga av våra takräcken och lasthållare för Renault Grand Scenic är testade och godkända av den välrenommerade tyska organisationen TÜV. TÜV står för Technischer Überwachungsverein och är en oberoende organisation som utför stränga tester och inspektioner av takräcken för att säkerställa att de uppfyller höga kvalitets- och säkerhetskrav. För att bli TÜV-godkända måste våra takräcken och lasthållare genomgå omfattande tester och inspektioner, inklusive noggranna belastningstester och kontroller av produktens hållbarhet och säkerhet.

Därför kan du känna dig trygg när du väljer att köpa våra takräcken och lasthållare för din Renault Grand Scenic, eftersom de är testade och godkända av en av de mest ansedda organisationerna inom produkttestning och certifiering.

Monteringsanvisningar för enkel montering

Vi förstår att montering av takräcke kan vara en utmaning för många bilägare. Därför har vi tagit fram tydliga och enkla monteringsanvisningar som är specifika för varje bilmodell. Detta innebär att du kan vara säker på att du får rätt anvisningar för att korrekt montera takräcket på din Renault Grand Scenic. För att säkerställa att du har tillgång till rätt anvisningar för din bilmodell, finns monteringsanvisningarna tillgängliga på varje produktsida för våra takräcken och lasthållare till Renault Grand Scenic. På så sätt kan du enkelt följa anvisningarna och montera takräcket på ett säkert och korrekt sätt. Med våra enkla monteringsanvisningar kan du ha ditt nya takräcke monterat på bara några minuter.