• Fri frakt. Snabb leverans. 5 års garanti.
Beställningar innan kl 12:00 skickas samma dag.

Skidhållare

För dig som vill transportera dina skidor med lätthet, eller för dig som saknar plats att förvara en skrymmande takbox när de inte används, är skidhållare för takräcke den perfekta lösningen. Skidhållare för takräcke gör det möjligt att fästa dina skidor på bilens tak på ett säkert sätt. Med skidhållare på biltaket sitter både längdskidor och skidor för utförsåkning fast på biltaket och du slipper använda plats från bilens inre utrymmen. Självklart kan du även fästa snowboarden i samma hållare och lika självklart är det att skidhållaren kommer med ett lås som håller din skidutrustning säker även när du inte kör din bil. 

Köp skidhållare från Turtle Nordic och upptäck själv möjligheterna som skapas med skidhållare på bilens tak. 

Montera skidhållare på bilens tak

Det är lätt att montera skidhållaren på bilens tak med hjälp av takräcken. Skidhållarna fästs med hjälp av T-spårsbultar som först träs in i takräckenas T-spår och därefter in i skidhållarnas fästen. Denna lösning gör det lätt att placera skidhållarna precis där du vill ha dem på bilens tak. 

Så använder du skidhållare

Skidhållare för bilens tak fungerar som två klämmor som klämmer fast skidor och snowboard både i bak. och framkant. Detta sätt att transportera långa skidor och snowboards skapar inte bara mer yta inne i bilen utan gör det väldigt enkelt att fästa och ta loss utrustningen från biltaket. Skidhållare är även utmärkt att använda för längdskidor då skidorna kan vara väldigt långa utan att det är ett problem. Till skillnad från en takbox så är skidhållare väldigt lätta att förvara när de inte används.