• Fri frakt. Snabb leverans. 5 års garanti.
Beställningar innan kl 12:00 skickas samma dag.

Cykelhållare - Turtle PRO-S

  • 1 690 SEK

Cykelhållare till tak utan dragkrok från Turtle gör det tryggt och enkelt att transportera din cykel på bilens takräcke.


Skickas idag
Fri frakt på takräcken
30 dagars öppet köp
5 års garanti på takräcken
Fri retur på takräcken
Artikelnummer: 999001

Cykelhållaren från Turtle låter dig transportera din cykel på bilens tak med takräcken med t-spår som bärare av cykelhållaren. Du behöver inte köpa dyr och tung cykelhållare till dragkroken. Lägg till en, två, tre eller till och med fyra cykelhållare parallellt på bilens tak med valfri takräcke med 20x20 mm T-spår och njut av att få cykla med alla familjemedlemmar på semestern. 

Turtle PRO-S är tillverkad av högkvalitativt anodiserat aluminium och starka ABS-plastdetaljer för att säkert bära din cykel på vägen till nya äventyr. 

Ramgreppskonstruktionen gör att du enkelt kan dra åt och lossa cykeln från basen av cykelhållaren, lättillgänglig. Den starka och flexibla cykelramshållaren ser till att nästan alla cyklar kan transporteras säkert. 

Cykelhjulen är fästa med remmar som är lätta att spänna till hållaren. Avståndet mellan hjulen kan enkelt justeras på cykelhållarramen.

Turtle PRO-S cykelhållare kommer med ett mycket krafitgt låsbart grepp för att säkra cykeln på hållaren och själva cykelhållaren kan låsas på takräcket för att se till att cykeln förvaras säkert på taket av din bil.

När cykelhållaren inte används fälls armen enkelt ned längs cykelhållarens längd och att ta bort cykelhållaren från takräcket är extremt enkelt tack vare T-spårfästet. 


Specifikation: 

Maximal ramdiameter: Rund ram - 20-80 mm / Oval ram 80x100 mm
Maximal hjuldimension: 29 tum
Kompatibel med cykelram i kolfiber?: Ja
Maximal cykelvikt: 20 kg
Material: Anodiserad aluminium och ABS-plastdetaljer
Antal cyklar per hållare: 1
Kompatibilitet med takräcke: T-spår 20x20 mm inkl. Thule, Yakima och många fler tillverkare
Mått: 148 x 32,5 x 8 cm (LxBxH)


Monteringsinstruktioner: 

Så monterar du cykelhållare för takräcke

För att montera cykelhållare på biltaket krävs takräcken på bilen. Takräckena behöver vara utrustade med ett så kallat T-spår för 20 mm t-spårsbult på ovansidan, vilket de allra flesta takräcken på marknaden har idag. 

Du fäster enkelt cykelhållaren på bilens tak och genom att placera cykelhållarna omlott, en vänd framåt, nästa bakåt osv, så får du plats med två, tre eller t.o.m. fyra cyklar på biltaket. Det är bilens bredd, och därmet takräckenas bredd, som avgör hur många cykelhållare som får plats bredvid varandra. 

Våra cykelhållare är låsbara, både i den punkt där cykelhållaren är fäst i takräckena, och för låsning av själva cykeln. Du använder samma nyckel till båda låsen. 

Placera cykeln, utan att demontera några hjul eller andra tillbehör, på cykelhållarens skena. Luta därefter cykeln in mot den uppfällda armen som griper tag om cykelns ram och använd vredet för att låsa fast ramen i greppet. Upprepa för ev. fler cyklar på taket. Om du har tre eller fler hållare på taket så fäster du de inre cyklarna först. 

Nu sitter cykeln tryggt och säkert fäst i cykelhållaren och du kan påbörja ditt äventyr. 

Manual

Ladda ner manual >>