• Fri frakt. Snabb leverans. 5 års garanti.
Beställningar innan kl 12:00 skickas samma dag.

Takkorg - Turtle Pro

  • 4 490 SEK

Rejäl takkorg från Turtle som sitter stadigt monterat på din bils tak. Snabb leverans från eget lager.

Skickas idag
Fri frakt på takräcken
30 dagars öppet köp
5 års garanti på takräcken
Fri retur på takräcken
Artikelnummer: TM0601001

Rejäl takkorg från Turtle som sitter stadigt monterat på din bils tak. Lastkorgen gör det möjligt att lasta skrymmande gods på bilens tak och gör det samtidigt möjligt att på ett enkelt sätt spänna fast godset med spännband eller remmar genom att använda takkorgens kraftiga rörkonstruktion som fäste. Du kan lasta upp till 300 kg i korgen men maxvikten begränsas såklart av den last som din bil är godkänd att transportera på biltaket (normalt 75-100 kg). 

Takkorgen placeras lämpligtvis på takräcken från de flesta tillverkare såsom Thule, Yakima, Turtle med flera. Korgen fästs med U-bultar eller T-spårsbultar. 

Takkorgen är lackerad i en kraftig elektrostatisk pulverlackering för att vara rejält tålig i alla väder. Vindavvisaren minskar vindbruset och bränsleförbrukningen markant. På korgen finns förborrade hål för montering av t ex LED-ramp. 


Specifikationer:

  • Mått: 105x135x15 cm (BxLxH)
  • Vikt: 18,5 kg
  • Maxvikt last: 300 kg (kontrollera bilens maxvikt)
  • Lackering: Svart pulverlack
  • Fästen: T-spårsbult eller U-bygel


Mer om Turtle Pro Takkorg

Utforska den smidiga och praktiska Turtle Pro takkorgen för att maximera lastutrymmet på ditt fordon. Vår Turtle Pro takkorg är designad med fokus på mångsidighet och användbarhet.

Turtle Pro takkorg är tillverkad av högkvalitativa material och erbjuder pålitlig hållbarhet. Den moderna och strömlinjeformade designen ger inte bara extra förvaringsutrymme utan förbättrar också utseendet på ditt fordon.

Installationen av Turtle Pro takkorg är snabb och enkel. Den är utrustad med ett smart monteringssystem som säkert fäster takkorgen på ditt fordon. Du behöver inte vara expert för att sätta upp den och kan vara trygg med att den kommer att sitta säkert.

Turtle Pro takkorg ger dig möjlighet att transportera stora och skrymmande föremål som campingutrustning, sportartiklar och mer. Genom att använda takkorgen kan du frigöra utrymme inuti fordonet och resa bekvämt.

Upptäck Turtle Pro takkorg och ge ditt fordon extra lastkapacitet. Vårt fokus på kvalitet och funktionalitet kommer att uppfylla dina förväntningar och göra din resa mer bekväm och flexibel. Ta dina äventyr till nästa nivå med Turtle Pro takkorg.


Monteringsanvisning